18 Août 2022 | News

De kibbelingen cup 2022

Van 1 t/m 25 september!

 

Een unieke uitdaging om uw septemberafvaarten op te vrolijken: vaar met uw bemanning naar zoveel mogelijk kibbelingen-eetgelegenheden en plaats een foto van uw bezoek op de What’s App-groep die voor deze gelegenheid speciaal wordt gemaakt.

De winnende crew zal degene zijn die de meeste verschillende eetgelegenheden heeft bezocht, de originaliteit van de foto’s zal bij een gelijkstand doorslaggevend zijn.

De Kibbelingen Cup 2022 wordt op 29 september uitgereikt aan de winnende crew tijdens de Kibbelingen Night in het GVC clubhuis in Brussel. Binnenkort meer informatie over deze avond op onze website.

Onze teaser:

 

Kibbekingen, wat is dat?

Voor wie het niet weet: kibbelingen is een specialiteit uit Zuid-Nederland. Dit zijn gefrituurde stukjes kabeljauw, die geserveerd kunnen worden met een remouladesaus of een andere saus . In principe ziet het er zo uit en het is zeer lekker:

En waar vind je het?

Kibbelingen vind je in heel Zeeland, bij visverkopers, bij straatverkopers en natuurlijk in frituren, die een beetje op onze Belgische frietkoten lijken.

Ja, maar waar???

Welnu, het doel is juist om ze te ontdekken en vervolgens je route te optimaliseren in functie van de getijden, de wind, de openingsuren… en er zoveel mogelijk te vinden.
Nu, aangezien we aardig zijn volgen hier enkele havens waar je kibbelingen vindt: Colijnsplaat, Zierikzee, Roompotsluis , Tholen, Yerseke, Middelburg, … kortom, we zeiden het al, bijna overal in Zeeland

Hoe kan je je registreren?

Vul onderstaand formulier in, zo simpel is het! En het is gratis!
Houd er rekening mee dat u een What’s App-account moet hebben om deel te nemen.

Sommige regels:

  • De wedstrijd staat open voor alle zeilboten zonder onderscheid.
  • U verbindt er zich ertoe zoveel mogelijk te zeilen om de gelegenheden te bereiken.
  • U kan niet met meer dan één viskraam per haven/stop deelnemen.

Vragen?

Voor al uw vragen kan u zich nu reeds én tijdens de competitie richten tot het bestuur van de GVC: info@gvc-sailing-club.be

 

Registratieoute Kibbelingen cup 2022

Cette “compétition” ne se prend pas trop au sérieux et n’a d’autre but que d’amuser ses participants et donner l’occasion de faire des rencontres sur l’eau. Aucune forme de réclamation ne sera prise en compte par le comité organisateur, qu’on se le dise!